Політика конфіденційності

Хто ми

Наша адреса сайту: https://staxi.co.ua.

Які персональні дані ми збираємо і з якою метою

Коментарі

Якщо відвідувач залишає коментар на сайті, ми збираємо дані зазначені в формі коментаря, а також IP адресу відвідувача і дані user-agent браузера з метою визначення спаму.

Анонімізувати рядок створювана з вашої адреси email («хеш») може надаватися сервісу Gravatar, щоб визначити чи використовуєте ви його. Політика конфіденційності Gravatar доступна тут: https://automattic.com/privacy/. Після схвалення коментаря ваше зображення профілю буде видимим публічно в контексті вашого коментаря.

Медіафайли

Якщо ви зареєстрований користувач і завантажуєте фотографії на сайт, вам можливо слід уникати завантаження зображень з метаданими EXIF, так як вони можуть містити дані вашого місця розташування по GPS. Відвідувачі можуть отримати цю інформацію скачавши зображення з сайту.

Форми контактів

Cookie

Якщо ви залишаєте коментар на нашому сайті, ви можете включити збереження вашого імені, адреси email і веб в куки. Це робиться для вашої зручності, щоб не заповнювати дані знову при повторному коментуванні. Ці кукі зберігаються протягом одного року.

Якщо у вас є обліковий запис на сайті і ви ввійдете в неї, ми встановимо тимчасовий куки для визначення підтримки куки вашим браузером, куки не містить ніякої особистої інформації і віддаляється при закритті вашого браузера.

При вході в обліковий запис ми також встановлюємо кілька куки з даними входу і настройками екрану. Кукі входу зберігаються протягом двох днів, куки з настройками екрану — рік. Якщо ви виберете можливість «Запам’ятати мене», дані про вхід будуть зберігатися протягом двох тижнів. При виході з облікового запису куки входу будуть видалені.

Під час редагування чи публікації статті в браузері буде збережений додатковий куки, він не містить персональних даних і містить тільки ID записи відредагованою вами, закінчується через 1 день.

Вбудоване вміст інших вебсайтів

Статті на цьому сайті можуть включати вбудовується вміст (наприклад відео, зображення, статті та ін.), Подібне вміст поводиться так само, як якби відвідувач зайшов на інший сайт.

Ці сайти можуть збирати дані про вас, використовувати куки, впроваджувати додаткове відстеження третьою стороною і стежити за вашим взаємодією з впровадженим вмістом, включаючи відстеження взаємодії, якщо у вас є обліковий запис і ви авторизувалися на тому сайті.

Веб-аналітика

Як довго ми зберігаємо ваші дані

Якщо ви залишаєте коментар, то сам коментар і його метадані зберігаються невизначено довго. Це робиться для того, щоб визначати і схвалювати наступні коментарі автоматично, замість розміщення їх в чергу на схвалення.

Для користувачів з реєстрацією на нашому сайті ми зберігаємо ту особисту інформацію, яку вони вказують в своєму профілі. Всі користувачі можуть бачити, редагувати або видалити свою інформацію з профілю в будь-який час (крім імені користувача). Адміністрація веб також може бачити і змінювати цю інформацію.

Які у вас права на ваші дані

При наявності облікового запису на сайті або якщо ви залишали коментарі, то ви можете запросити файл експорту персональних даних, які ми зберегли про вас, включаючи надані вами дані. Ви також можете вимагати видалення цих даних, це не включає дані, які ми зобов’язані зберігати в адміністративних цілях, згідно із законом або цілях безпеки.

Куди ми відправляємо ваші дані

Коментарі користувачів можуть перевірятися автоматичним сервісом визначення спаму.

«Splash Taxi» не несе відповідальності за використання номера телефону чи інших ідентифікаторів засобів зв’язку Замовника третіми особами, якими зазначена інформація була отримана з метою забезпечення надання послуг Замовнику.

Додаткова інформація

  1. Завантажуючи мобільний додаток «Splash Taxi» на свій пристрій та/або використовуючи форму онлайн-замовлення на сайті та/або використовуючи будь-яку його функцію або сервіс, особа (далі – Користувач або Замовник) беззастрежно приймає умови цієї угоди та у повному обсязі погоджується з ними, в тому числі щодо збору, а також обсягу, умов та підстав використання її персональних даних інформаційно-диспетчерською службою « Splash Taxi » (далі – Виконавець).
  2. Приймаючи цю угоду Користувач надає на необмежений строк однозначну, безумовну та безвідкличну згоду на вчинення Виконавцем будь-якої дії або сукупності дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних Користувача, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем (далі – обробка персональних даних), в тому числі, але не виключно таких персональних даних: ім’я, номер телефону, адреса електронної пошти, ІР-адреса та інші дані, що надаються Замовником при заповненні реєстраційної форми, даних профілю Користувача.

Здійснюючи завантаження/оновлення мобільного додатку Замовник дає згоду на обробку персональних даних надається Користувачем безпосередньо перед завантаженням/оновленням мобільного додатку « Splash Taxi » шляхом проставлення відмітки про надання дозволу на обробку своїх персональних даних.

  1. Згода на обробку персональних даних надається Замовником з метою використання їх Виконавцем для організації та поліпшення якості послуг, що надаються Замовнику.
  2. Виконавець не обмежений у застосуванні засобів обробки персональних даних Замовника.
  3. Виконавець не передає отримані ним персональні дані Користувача третім особам, які не пов’язані з наданням йому послуг, за виключенням випадків прямо передбачених діючим законодавством.

Виконавець не несе відповідальності за використання номера телефону чи інших ідентифікаторів засобів зв’язку Замовника третіми особами, якими зазначена інформація була отримана з метою забезпечення надання послуг Замовнику.

  1. Прийняття цієї угоди Користувачем є письмовим підтвердженням отримання ним повідомлення про володільця персональних даних, склад та зміст зібраних персональних даних, свої права, визначені Законом України від 01.06.2010р. № 2297-VI «Про захист персональних даних», мету збору персональних даних та осіб, яким передаються його персональні дані.
  2. Виконавець має право у будь-який час в односторонньому порядку вносити зміни до цього Договору, а Замовник без будь-якого додаткового підтвердження беззастрежно приймає такі зміни та у повному обсязі погоджується із ними. Оновлені умови угоди набувають чинності з моменту їх оприлюднення. Користування мобільним додатком «Splash Taxi» та сайтом https://staxi.co.ua/ є підтвердженням обізнаності Користувача з поточними умовами угоди.